Vindrutereparationer i

Tullinge

08-778 60 50

  hem     så här går det till     prislista       nanobehandling       Tullinge

stenskott och sprickor går att laga!

Reparation av glas är ännu ett okänt fenomen för många. Men faktum är att stenskottsreparationer är något man hållit på med i många år. Genom att laga sitt stenskott eliminerar man riskerna för att rutan spricker från kant till kant. Det ger även ett kosmetiskt bra resultat då de normala skadorna praktiskt taget blir osynliga efter en reparation.

Special-T kedjan har funnits på marknaden i 15 år och är marknadsledande på vindrutereparationer. Vår medtod Special-T, där ett resin under lätt tryck pressas in i skadan och härdas med UV-ljus möjliggör inte bara reparation av stenskott, utan också lagning av sprickor. Tester visar att rutan blir lika stark som före skadan.

Special-T samarbetar med försäkringsbolagen, därför är  kostnaden en självrisk som oftast inte är mer än 100-200 kronor, en avsevärd skillnad mot de cirka 1500 kr och uppåt det kostar att byta en bilruta. Vi lämnar dessutom 1 års garanti på reparationen

Reparationen tar ca 1 timme. Vårt företag ligger i Tullinge hantverksby. För mer info om verkstäderna se respektive sidor.

Vill du se mer utförligt, titta gärna på länken där Bosse bildoktorn visar.

 

Känner du att du inte fått svar på alla dina

frågor ring eller mejla oss gärna!

vänta inte och få en kostnad på flera tusen kronor - Boka tid hos oss och laga skadan innan kostnaden blir så hög.

MEKANIKERVÄGEN 3, Tullinge * Tel 08-778 60 50